Voordelen van een eigen tuinkantoor

Voordelen van een eigen tuinkantoor

Een eigen tuinkantoor biedt heel wat voordelen

Een eigen tuinkantoor is de wens van veel thuiswerkers. Thuiswerken is een groeiende trend. Het is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de medewerkers zelf. Ze kunnen werken zonder afleiding, ze kunnen hun eigen uren indelen en ze kunnen in hun pyjama werken als ze dat willen!

Nadelen om van thuis te werken

Toch is het niet altijd even makkelijk om van thuis uit te werken. Dikwijls is de woning niet voorzien om op een comfortabele manier te werken. Het blaffen van een speelse hond, spelende kinderen of andere geluiden kunnen het onmogelijk maken een gesprek of vergadering via telefoon of video call te plannen.

Verder zijn er sociale beperkingen voor de partner en de kinderen. Het niet kunnen uitnodigen van vrienden of vriendinnetjes tijdens de kantooruren is heel vervelend. Wanneer deze problemen zich voordoen, is de beste optie terug naar het werk of er over nadenken een eigen tuinkantoor te bouwen. Maar wat kost een tuinkantoor ?

Wat zijn de opties om van thuis te kunnen werken

1. Je kan uw partner, hond en kinderen op verlof sturen zodat het thuis rustig blijft. Ik denk dat deze optie financieel niet is vol te houden.

2. Het tuinhuis slopen en verbouwen is een mogelijkheid, maar waar blijf je dan met alle spullen die normaal in het tuinhuis worden opgeslagen.

3. De derde en vermoedelijk de beste optie is dan een echt tuinkantoor te bouwen.

Wat zijn de voordelen van een tuinkantoor?

Voordelen van een eigen tuinkantoorEen tuinkantoor heeft veel voordelen. Het geeft je een goed gevoel, het helpt bij de creativiteit, het stimuleert je humeur, het stimuleert lichamelijke activiteit en het verhoogt de productiviteit. Het is een plek met natuurlijk licht, frisse lucht en een groene omgeving.

Massieve houtschakelbouw voor tuinkantoren van Systimber

Het Belgische Systimber, een pionier in massieve houtschakelbouw voor tuinkantoren en kleine ruimtes, pakt uit met een leuk Mini One-ontwerp. Het eerste en geheel nieuwe standaardontwerp van Systimber, is aanpasbaar naar de smaak van de klant. De Mini One bewijst dat normen niet middelmatig moeten zijn: een slim ontworpen tuinkantoor van 9 vierkante meter met een zadeldak, een afneembaar tafelblad en twee grote glaspartijen die licht binnenlaten.

Na de lancering een groot succes

Het ontwerp was direct na de lancering een groot succes, want zo ver hoefden we niet verder te kijken dan het knappe ontwerp. Want de afgelopen twee jaar werden we geconfronteerd met de beperkingen van ons huis en de beperkingen van zijn veelzijdigheid. Een rustige, goed verlichte plek waar je in alle rust kunt werken is de droom van velen. Als bonus zorgden de hoge brandstofprijzen voor een verdere stijging van de populariteit van de Mini One: het hebben van een eigen afgelegen tuinkantoor vermindert de noodzaak om officiële werkplekken te bezoeken, waardoor dure autoritten worden geëlimineerd.

Voordelen van een eigen tuinkantoor

Wat kost een tuinkantoor

Zo zijn er tal van prijzen, afhankelijk van de gebruikte materialen en oppervlakte. De prijzen van een tuinkantoor zoals het Mini One-ontwerp van Systimber begint vanaf €19.900 (excl. BTW, transport, montage en eventueel extra voorbereidende grondwerken).

Circulair wonen zit in de lift.

Voordelen van een eigen tuinkantoorCirculair wonen zit in de lift. Meer dan een persoonlijke keuze, is het steeds meer een noodzaak met respect voor mens en milieu. Vanwege uw persoonlijke voorkeur worden de kleine ruimtes van Systimber ondersteund door een schroefpaalfundering, dus in plaats van een verharde betonnen basis, gaat het zachtjes op in de omgeving.

Omdat de Systimber-catalogus enkele aanbevelingen bevat, wordt elke realisatie volledig op maat van de klant gemaakt: de kleur van het hout, de vorm van het dak, de vloer, de ramen, de indeling van het interieur… U kiest hoe u het wilt ontwerp uw persoonlijke ruimte en hoe deze in uw tuin past. Is jouw tuingebouw als thuiswerkplek, hobbyruimte, lounge of homegym? Ontwerp het precies zoals je wilt. Ook zijn houten tuinhuizen verplaatsbaar en omdat ze bestaan ​​uit volledig massieve houten balken, hebben ze geen extra isolatie nodig. Geschikt voor groot wonen met kleine footprint.

Het ontwerp van een woning of tuinkantoor

Natuurlijk is het onmogelijk om zo’n kleine ruimte te ontwerpen zonder hulp. Na een bezoek aan een van de inspiratiecentra (gevestigd in De Pinte, Kortrijk en Tervuren) of afspraak, komt er een Systimber-expert bij je thuis. Samen kijk je naar wat je wilt, wat je doel is en hoe je dat hoopt te bereiken. Thuiswerkplek, studio, tweede woonkamer of homegym? Maak een bouwplan en zet deze om naar een 3D-realisatie zodat je zo goed mogelijk kunt inschatten wat je kiest. Door het unieke verbindende bouwsysteem ontstaan ​​door het stuk voor stuk verbinden van kleine ruimtes kleine, ruimtes die eenvoudig via de voordeur de tuin in kunnen. Zo kan jij op 3 dagen tijd al genieten van je outdoor cocon.

Over Systimber

Het Oost-Vlaams Systimber is de specialist in passief wonen en houtbouw. Met hun baanbrekende op schroeffunderingen opgetrokken houtschakelbouw in massieve elementen, vullen ze een leemte in de ontwikkeling naar groenere en duurzamere huisvesting. Systimber levert houten tuinhuizen op maat en denkt mee over de beste oplossingen en inspireert hun klanten met 3D-schetsen.

Avatar foto

Uw vakman