V-ZUG legt de lat nog hoger bij keukentoestellen

V-ZUG legt de lat nog hoger bij keukentoestellen

V-ZUG legt de lat nog hoger bij huishoudelijke apparaten

Zwitsers design en technologie hebben al eerder internationale markten aangetrokken, maar V-ZUG legt de lat nog hoger. “De magie zit in de details”, luidde de slogan. De Zwitserse fabrikant van hoogwaardige huishoudelijke apparaten staat al 10 jaar op het wereldtoneel met ongelooflijke precisie, opvallend en sober design en geavanceerde technologie. Al meer dan 100 jaar is de Zwitserse eenvoud van V-ZUG – geavanceerde technologie en innovatie verpakt in een ingetogen, minimalistische look is het best bewaarde geheim van de Alpentoppen. Ondertussen staat de V-ZUG op het kookpunt klaar om designliefhebbers, feestvierders en toekomstgerichte digitale freaks een voorproefje te geven van Zwitserse eenvoud in de Belgische high-end markt.

De topper van de ovens

De showcase van de ovens uit de Excellence Line is de CircleSlider, een intuïtieve bedieningsknop die in het midden van een touchscreen met hoge resolutie in glas is gefreesd. Hij reageert direct zodra je met je vinger over het ietwat ruwe oppervlak schuift. Veeg gewoon over het matglazen oppervlak om het apparaat in te stellen: van temperatuur en kooktijd tot voorgeprogrammeerde kookprogramma’s. Terwijl je geniet van een culinaire ervaring met je oven, laat de Home-app je weten wanneer het gerecht klaar is. Je kunt er ook voor kiezen om een telefoonalarm af te laten gaan, zodat je altijd weet wanneer je eten klaar is.

V-ZUG legt de lat nog hoger bij huishoudelijke apparaten

Minimalisme in doordacht ontwerp bij V-ZUG

Minimalisme in doordacht ontwerp “Details maken perfectie, maar perfectie is geen detail”, zei Leonardo da Vinci ooit, maar het kan voorkomen in V-ZUG. De eerste stoomoven voor huishoudelijk gebruik begon meer dan 20 jaar geleden en culmineert vandaag de uitstekende serie van VZUG. Alle ovens in het assortiment zijn voorzien van spiegelglas – zwart of platina – en zorgen voor een naadloze integratie in elke keuken. Het resultaat: een tijdloos design dat 10 jaar lang van binnen en van buiten indruk zal maken, zonder in te boeten aan gebruikscomfort ondanks de technische verfijning.

V-ZUG legt de lat nog hoger bij huishoudelijke apparaten

Technologie om U tegen te zeggen

Achter het eenvoudige uiterlijk en de baanbrekende intelligente bediening gaat een revolutionaire technologie schuil. Hoewel alle bak- en (combi)stoomovens hetzelfde uiterlijk hebben, onderscheidt de VZUG drie verschillende comfortniveaus naargelang het aantal (semi)automatische functies. Het merk stelt hoge eisen door middel van een reeks bijzondere hightech features die gebruikers een nieuwe ervaring bieden, die stuk voor stuk zorgen voor heerlijke en heerlijke gerechten.

  • AutoBraad-functie: de oven bepaalt zelf de beste volgorde van de verschillende programma’s, inclusief de nodige temperatuur en duur. Dankzij sensoren worden de omvang en de vorm van het ingrediënt gedetecteerd.
  • SteamCompetence staat in voor de exacte temperatuur van de oven. 71° is 71°, niet meer, niet minder. Deze functie is van onschatbare waarde voor elke hobbykok, die weet dat enkele graden afwijking een compleet verschillend resultaat geeft.
  • EasyCook-functie: tover met meer dan honderd voorgeprogrammeerde bereidingen een perfect gaar en klaar gerecht op je bord.

Met de Home-app haalt V-ZUG de topkoks in ieder van ons naar boven

Niet alleen functies, maar dankzij de Home-app haalt V-ZUG de topkoks in ieder van ons naar boven. Via het bedieningspaneel kan je elke oven in het Excellence-gamma naar wens personaliseren. Ook als je niet thuis bent, informeert de app je over de temperatuur, de resterende tijd in het programma en het actuele recept. Koken in het comfort van uw huis en tijd besparen? V-ZUG denkt van wel.

V-ZUG legt de lat nog hoger bij huishoudelijke apparaten

Over V-ZUG

V-ZUG is het leidinggevende merk van high-end huishoudelijke apparatuur op de Zwitserse markt. In 1913 vestigde het bedrijf zich in Zug, het hart van Zwitserland, en meer dan 100 jaar later produceren ze er als enige onderneming in de sector nog steeds hun toestellen. V-ZUG ging van familiebedrijf naar een onderneming die uitblinkt in innovatie, design, duurzaamheid en technologie voor huishoudtoestellen in de keuken en de wasruimte. Als marktleider in Zwitserland brengt de V-ZUG-groep haar producten ook in het buitenland op de markt in welbepaalde premium segmenten. Nog ver buiten de Alpengrenzen wordt de combinatie van minimalistisch design en innovatieve technologie gesmaakt door architectuur-, design– en kookliefhebbers.

Avatar foto

Uw vakman